Beti Jai Berria – Donostia

C/ Fermín Calbetón, 22
20003 Donostia - San Sebastián
943 441 944

Pablo Soto

Pablo Soto (Lugo, 1979) ibilbide luzeko eta egile-sukaldaritzarekiko ardura handiagoko chefa da. Sorterri duen Galizian ikasi zuen, eta bertan jatetxe ezberdinetan lan egin zuen. Handik Teneriferako jauzia egin, oraindik lur hartara lotuta dagoela, eta bertan El rincón de Gonzalo (Kristauen hondartza) eta Hotel Náutico (Santa Cruz de Tenerife) jatetxeetan lan egin zuen. Ondoren, Penintsulara itzuli eta han bi chef prestigiosoenekin lan egiteko aukera izan zuen: Paco Torreblanca gozogile famatuarekin eta Ferrán Adriarekin, El Bulli jatetxe ezagunean.

Rondan, El Tragabuches jatetxean lan egin ondoren, eta Donostian instalatu aurretik, Tenerifera itzuli zen Soto Bahía del Duque hoteleko jatetxe gastronomikoa zuzentzera. Lehenengo, Nagusia Lau zuzentzen, eta ondoren, Beti Jai Berrian.